söndag 26 februari 2012

26/2-12 Otrevligt sportlovsslut

Jag trodde nog att jag skulle ha uppdaterat bloggen med lite härliga bilder från Gran Canaria vid det här laget, men det kom något emellan. Elsa blev fruktansvärt sjuk.

I transfern, på väg till flygplatsen, på Gran Canaria så kräktes Elsa. (Det var i onsdags) Vi trodde bara att det var åksjuka, för bussen körde som en biltjuv på de smala gatorna. På flygplatsen kräktes hon igen när vi stod i incheckningskön. Vi tog oss igenom säkerhetskontrollen och gick med henne på toan, där hon hade diarre och kräktes igen. Hon var alltså mycket hängig. Vi väntade på boardingen. När vi stod i kön för att boarda kräktes hon igen, och bajsade på sig. Stackars lilltjejen. Andreas fick springa iväg med henne till en toalett, Axel fick nästan panik för att vi skulle missa flygplanet och jag fick säga till kvinnan som tog emot boardingpassen att vi faktiskt skulle med flygplanet. Vi gick ombord sist av alla. Då kräktes och bajsade Elsa på sig igen.

Flygpersonalen var helt underbar och hjälpte till. Vi fick byta platser och sätta oss längst bak i planet bedvid en toalett som de låste och bara vi fick använda. Det blev i alla fall en mardrömsflygning hem. Elsa kräkes och bajsade hela tiden.

Så höll det på även hela dagen efter. Hon fick inte behålla något av den vätskan hon fick i sig. Vi pytsade i henne resorb, hon kräkes upp det.

I fredags ringde vi till VC och fick komma dit. De skickade vidare oss till barnaktuen i Linköping där hon fick sondmatning i näsan och dropp i foten. I två nättre var hon inlagd på barnadelningen sedan och idag, söndag, fick hon komma hem. Hon är mycket piggare nu och börjar återhämta sig.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar